VREME DO POČETKA
 • 156

  Dana
 • 06

  Sati
 • 12

  Minuta
DATUM NAREDNOG DEŠAVANJA
LINKOVI

  Sedmi pozorišni festival dece i mladih Mater Terra sa predstavama koje se bave temama iz oblasti ekologije i ekologije duše će se održati 29.novembra.
  Ekologija duše je kovanica koja za tim koji organizuje festival podrazumeva zdrave i razvijene međuljudske odnose, otvorenost i prihvatanje drugog i drugačijeg, razvijanje empatije i aktiviranje solidarnosti i podrške.

  Festival nekompetativan, jer je je namera festivala uspostavljenje novih odnosa i malih ostrva drugačijeg i pravednijeg sistema vrednosti sa kojim bi deca i mladi trebalo da se upoznaju, kao alternativu sadašnjem preovladavajućem sistema nadmetanja, kupovine i prodaje, apatije i nebrige za drugog, za prirodu i planetu uopšte.
  Pored predstava grupa, koje će se igrati uživo ili onlajn, planirana je tribina sa temom “Dramsko i plesno obrazovanje dece i mladih u kriznoj 2020.” u kome će se predstviti najinovativnije prakse rada, uključujući rad sa mladima u okviru festivala “Na sopstveni pogon”, uz održavanje okruglog stola o budućnosti dramskog i plesnog obrazovanja.

  Festival organizuje Centar za dramu u edukaciji i umetnosti-CEDEUM i Udruženje Umetnička Utopija-UUU.

  festival.mater.terra@gmail.com

  Facebook: https://www.facebook.com/festival.mater.terra/

 • Nema komentara.
 • Dodaj rezenciju
  Prati nas na Instagramu kako bi lakše pronalazio aktivnosti za svoje klince

  Budi najinformisaniji roditelj u parkiću!