Tip objave:

Na svečanom otvaranju u idiličnoj atmosferi uz tople napitke i poslastice, a uz zvuke čarobnih novogodišnjih i božićnih melodija, Vukov božićni kutak otvorio je svoja vrata.

Vukov božićni kutak je prvi božićni concept store u Beogradu, nastao kada su uzdružili snage dva Vuka, sa jedne strane Vuk Tomić koji več godinama stvara magiju na svojoj najlepše okićenoj kući u Beogradu i sa druge strane ice cream Vuk koji pravi neodoljive ukuse sladoleda. Ovo magično mesto će vam omogućiti da probate, vidite, pomirišete i osetite duh Novogodišnjih i Božićnih praznika.

Po prvi put u Srbiji moći ćete da kupujete najsavršenije ukrase, jelke i sijalice,  sedite u prelepom ambijentu, pijete toplu čokoladu, jedete pitu od jabuka sa kuglom sladoleda, kao što to činite kada ste u nekoj evropskoj metropoli.

Vukov božićni kutak otvara svoja vrata, u sredu 24.11. od 14h, a sve dodatne informacije možete dobiti na IG stranici: @vukovbozicnikutak.

Prijavi se!

I BUDI NAJINFORMISANIJI RODITELJ NA IGRALIŠTU

Uskoro pokrećemo nedeljni info bilten sa probranim dešavanjima i najkorisnijim informacijama. Ostavi mail u koliko želiš da te obaveštavamo.