Tip objave:
Градска општина Раковица, Спортски центар Раковица и Центар за културу и образовање Раковица, заједно са спортским клубовима и удружењима традиционално организују бесплатне програме за децу и одрасле.
Током септембра и октобра за децу су организоване бесплатне школе фудбала, кошарке, рукомета и спорта. За старије од 18 година организована је бесплатна школа бокса. За пензионере покренута је бесплатна школа енглеског језика. Осим тога организоване су бесплатне ликовне и друге уметничке радионице.
Заинтересовани се могу пријавити на имејл адресу programirakovica@gmail.com. У пријави је потребно навести име и презиме, адресу, годину рођења и контакт телефон. Ако се пријављују деца, осим имена и адресе родитеља, као и контакт телефона, неопходно је навести име, презиме и годину рођења детета.
Упис за бесплатне садржаје траје до попуне места. Заинтересовани суграђани све информације могу добити на телефон 0117850154.
БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФУДБАЛА – Организује се у сарадњи са Фудбалским клубом „Раковица“. Бесплатна школа фудбала намењена је деци основних школа.
БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ – Организује се у сарадњи са Кошаркашким клубом „Рас“. Бесплатна школа кошарке намењена је деци основних школа, а тренинзи се организују у хали Спортског центра Раковица (ул. Мајора Добросава Тешића 9).
БЕСПЛАТНА ШКОЛА РУКОМЕТА – Организује се у сарадњи са Рукометним клубом „Раковица. Школа рукомета намењена је деци основних школа, а тренинзи се одржавају у хали Спортског центра Раковица (ул. Мајора Добросава Тешића 9) и Основној школи „Иво Андрић“ (ул. Ивана Мичурина 38).
БЕСПЛАТНА ШКОЛА СПОРТА – Организује се у сарадњи са Дечјим спортским клубом „Панта Реи“. Школа спорта намењена је деци основних школа, а тренинзи се одржавају на теренима Спортског центра Кошутњак.
БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА – Организована је у сарадњи са Пливачким клубом „Нун“. Школа пливања намењена је за ученике основних школа. Тренинзи се одржавају у базену Основне школе „Никола Тесла“ (ул. Др Михаила Петровића 6).
БЕСПЛАТНА ШКОЛА БОКСА – Организована је у сарадњи са Боксерским клубом „Светомир Белић-Белка“. Школа бокса намењена је особама старијим од 18 година, а тренинзи се организују у Спортском центру Раковица (ул. Мајора Добросава Тешића 9).
Prati nas na Instagramu kako bi lakše pronalazio aktivnosti za svoje klince

Budi najinformisaniji roditelj u parkiću!