DATUM NAREDNOG DEŠAVANJA
 • 14. May, 2022. 08:00 - 20. May, 2022. 12:00 Završeno
SPECIFIČNOSTI

  Tema ovogodišnje manifestacije - MOĆ MUZEJA, treba da ukaže na to da muzeji imaju moć da transformišu svet, jer su fantastična mesta novih otkrića koja podučavaju o prošlosti i sadašnjosti i inspirišu nas na nove ideje!

  Muzejska manifestacija koja se održava svake godine u maju, povodom obeležavanja Nacionalne nedelje muzeja, Međunarodnog dana muzeja i Evropske noći muzeja. Ulaz besplatan!

  Manifestacija „Muzeji za 10“, Muzeji za 10, biće održana od 14. do 20. maja 2022. godine u više od 60 gradova širom Srbije.


  Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Tokom sedam dana, publika će moći da učestvuje u programima više od 120 muzeja i srodnih ustanova kulture, na više od 180 lokacija.


  Tokom trajanja Manifestacije svi sadržaji - izložbe, stalne postavke, dodatni programi uz autorska i stručna vođenja, interaktivne radionice za decu i odrasle, predavanja, projekcije filmova, predstave i performansi, promocije knjiga, koncerti i druge aktivnosti su BESPLATNI.

 • Nema komentara.
 • Dodaj rezenciju
  Prati nas na Instagramu kako bi lakše pronalazio aktivnosti za svoje klince

  Budi najinformisaniji roditelj u parkiću!