Site logo
VREME DO POČETKA
 • 00

  Dana
 • 17

  Sati
 • 20

  Minuta
DATUMI
VRSTA DEŠAVANJA

Garden of Lights - Alisa u zemlji čuda, Prva svetlosna izložba u Beogradu

"Alice u Zemlji čuda" je prva multimedijalna izložba bazirana na svetlosnim tehnologijama u Beogradu. Svetlosna izložba, koja traje 4 meseca, pojaviće se u posebno uređenom prostoru Parka Makiš.

Organizator događaja je kompanija Garden of Lights, koja već nekoliko godina uspešno posluje na poljskom tržištu. Ove godine, Garden of Lights će se pojaviti u 6 poljskih gradova, kao i u Rigi, Budimpešti, Bukureštu i Beogradu. Tokom izložbe, svi posetioci će imati jedinstvenu priliku da krenu na putovanje kroz metaforični, multimedijalni svet Alise, pratiti svetlosne staze i upoznati lude, gotovo nerealne stanovnike Zemlje čuda. Zahvaljujući spektakularnim svetlosnim instalacijama, gledaoci će zaviriti u Rupu zeca, sresti osmehujućeg Češira mačka, gospodina Gusenicu koji puši lulu, prisustvovati Ludoj čajanki i posetiti Kraljicu srca u njenom dvorcu. Sve dizajnirane svetlosne figure biće okružene multimedijalnim osvetljenjem koje se harmonizuje sa zvukom, slikom i muzikom, što garantuje mnogo divnih emocija i nezaboravnih utisaka.

Izložbeni prostor će takođe sadržati jedinstvenu 8-metarsku multimedijalnu jelku, tri multimedijalna svetlosna tunela (dužine 12, 60 i 100 metara), polje svetla od 250 m2, interaktivno svetlosno igralište i mnoge druge atrakcije. Izložba je odličan način da se provede vreme napolju tokom zime, da se odmaknete od svakodnevnih rutina i doživite čarobne trenutke zajedno sa prijateljima i porodicom.

 

Karte dostupne na Link do kupovine karata

 

Tekst i fotografije preuzet sa Link do teksta

 

 

 • Nema komentara.
 • Dodaj rezenciju
  Prati nas na Instagramu kako bi lakše pronalazio aktivnosti za svoje klince

  Budi najinformisaniji roditelj u parkiću!